Indlæser Begivenheder

« All Begivenheder

  • This event has passed.

Bæredygtig fisk- og skaldyrsaften med Clou og STUD!O

11. september kl. 18:00 - 22:00

Nyd en 8-retters gourmetmiddag med en hyldest til sæsonens bæredygtige fisk og skaldyr. To af Københavns dygtigste køkkenchefer - Alan Bates fra toprestauranten STUD!O og Jonathan K. Berntsen fra den ét-stjernede Clou - kombinerer deres fælles kærlighed til det klassiske franske køkken med det bedste fra havet denne aften på STUD!O. En aften i velsmagens tegn, hvor du også får et indblik i, hvordan sæsonens bæredygtige fisk og skaldyr kan tilberedes til perfektion.

Pris: 1100 kr. + gebyr for 8 retter inkl. kaffe og petit four. Vinmenu kan tilkøbes.

Detaljer

Dato:
11. september
Time:
18:00 - 22:00
Begivenhed Categories:
,

Sted

The Standard, Restaurant Studio
Havnegade 44
København K, 1058 Danmark

Arrangører

STUD!O
Clou