Indlæser Begivenheder

« All Begivenheder

  • This event has passed.

Hvad kan du selv gøre for at mindske madens CO2-aftryk? – Mad og debat med Irmas venner

17. september kl. 17:30 - 21:00

Gå ikke glip af et tankevækkende arrangement om madens CO2-aftryk. Du kan se frem til at blive overrasket i forhold til fakta om fødevareproduktion og dens klimapåvirkning. Aftenen byder selvfølgelig også på dejlig mad, debat og vidensudveksling.

Hvordan påvirker fødevareproduktion og kostvaner klimaet? Og hvordan kan du selv skubbe dine madvaner i en mere klimavenlig retning? Det sætter aftenen fokus på. Det er nemlig ikke lige meget, hvad du putter på tallerkenen. Ud over at få ny viden og konkrete klimatips kan du møde Hanegal og BANANA, som fortæller om deres skridt mod et mindre CO2-af- tryk. I løbet af aftenen kan du også smage Irmas nye klimavenlige retter fra Hanegal og is fra BANANA, der er lavet af spildbananer fra Irma. Aftenens vært er journalist, Rie Helmer, som sikrer en aktiv debat, netværk og vidensudveksling.
.

Aftenens oplægsholdere:

Thomas Roland, CSR-chef hos Coop:
Thomas fortæller om sammenhængen mellem fødevareproduktion og klimapåvirkning, som er kompliceret og overraskende. Vores kostvaner og madspild betyder nemlig langt mere for aftrykket end f.eks. transport. Det store spørgsmål er, hvordan vi laver en fødevare- produktion der skåner klimaet mest muligt?

Hannibal Hoff, Videnskonsulent hos Madkulturen:
Hvorfor er det så svært for os at ændre vores vaner? Det fortæller Hannibal om ud fra indsigter fra befolknings- undersøgelser om danskernes madvaner, og de barrierer vi har, for at spise mere bæredygtigt og klimavenligt.
Vi slutter af med Madkulturens ’Madglade Klimatips’.
.

Prisen er inkl. foredrag, debat, mad og et glas vin.

Detaljer

Dato:
17. september
Time:
17:30 - 21:00
Begivenhed Categories:
,

Sted

CPH Food Space
Slagtehusgade 11
København V, 1715 Danmark

Arrangør

Irmas venner
Website:
https://irma.dk/bliv-medlem-af-irma/irmas-venner