Indlæser Begivenheder

« All Begivenheder

  • This event has passed.

Salon: Kød som krydderi?

31. august kl. 16:00 - 17:30

Denne salon handler om kød og velsmag. For hvordan sikrer vi, at vi ikke mister velsmag og umami i fremtidens bæredygtige køkken? KOST har inviteret smagsprofessor, Ole G. Mouritsen, og kok, Will Smith, indenfor til debat om kødets rolle i fremtiden. KOST byder på debat, madudvikling og et glas vin.

Dette arrangement er det første i rækken af KOSTs nye fyraftenssaloner. Salonerne kan handle om alt fra fugl til fisk. Fælles for dem er dog, at de blander madhåndværk og teori. Hver salon ledes af 2-3 kloge madfolk.

Arrangementet foregår på engelsk.

Detaljer

Dato:
31. august
Time:
16:00 - 17:30
Begivenhed Kategori:

Sted

KOST
H. C. Ørsteds Vej 22G
Frederiksberg, 1879 Danmark

Arrangør

KOST
Website:
www.kostkbh.com