Madlands 6 spor

Madland har 6 spor, der kategoriserer begivenheder og andre aktiviteter i programmet.

 

Mad:samtalen 

Rummer samtaler, podcasts og andre ord om at gentænke maddanmark under emner som socialgastronomi, iværksætteri, land- og jordbrug, klima, cirkulær økonomi, offentlige måltider, madsystembrydere og børn og unge.

 

Mad:skolen

Vil maddanne og skabe interesse for råvarer og madlavning gennem køkkenskoler, workshops, smagninger og andre dannende og uddannende events online eller fysisk.

 

Mad:byen

Sker på byens spisesteder, restauranter og beværtninger og samler de events, artikler, rapporter og film, der omhandler bylivet for folk, der spiser- og drikker ude. Bl.a. sker Den lille københavnerpicnic, der i samarbejde med lokale restauranter og barer skaber en række picnicstationer i byens grønne åndehuller.

 

Mad:hjemmet

Samler events, aktiviteter, film osv., der understøtter, at folk går i køkkenerne derhjemme og spiser sammen. Sporet vil rumme online og offline fællesspisninger, fælles madlavning/madskoler m.m.

 

Mad:landet

Sporet inviterer københavnerne ud på landet for at møde og lære af de landmænd, jordbrugere og producenter, der forsyner byen. Det kan være gårdbesøg, høstmiddage, høsthjælp mm.

 

Mad:havet

Favner events, der sker i og omkring havet, for at give større interesse og mod på havets uopdagede ressourcer. Det kan være fisketure, auktionsbesøg, tanghøst og lignende.