Indlæser Begivenheder

Begivenheder for 12. august - 20. september

Begivenheder Search and Views Navigation

Begivenhed Views Navigation

august 2020

Åbning af Madland

26. august kl. 14:30 - 19:00
CPH Food Space, Slagtehusgade 11
København V, 1715 Danmark

Hør om nybrud for fremtidens landbrug, kom med på en økologisk dannelsesrejse, tag del i madsystemforandringen, og gå på opdagelse hos morgendagens madiværksættere på gentænksmarkedet.  26. august åbner vi vores nye madpolitiske festival Madland med et brag af en festlig eftermiddag i CPH Food Space og Staldkøkkenet, og du er inviteret med.   PROGRAM Kl. 14.30: Dørene åbner - økologiske æblebobler og snacksKl. 15.00-17.00: Status, gentanker og et drys af historienModereret af Helle Solvang, kulturentreprenør, moderator og stifter af Jordens Skole Velkommen…

Læs mere »

Performative dining session med Georg Jagunov og Saito CPH

30. august
Reef Art Space, Korsgade 12
København N, 2200 Danmark

Gourmetoplevelse for alle sanser i kunstudstillingen, Brewing the Primodial Soup. Kunstner Georg Jagunov og kok Takashi Saito har sammen skabt denne session hvor mad og kunst er integreret i en totaloplevelse. De udstillede skulpturelle genstande bringer erindringer om urvæsener fra havet, og sammen har de arbejdet på at sløre grænsen mellem mad og kunst. På en rundvisning i udstillingen vil du blive introduceret til kunstværkerne og forskellige madingredienser. Saito er et ambitiøst og bæredygtigt køkken, som er især kendt for…

Læs mere »

september 2020

Lær at lave mad med dansk tang igennem det japanske køkken

4. september kl. 17:00 - 21:00
Staldkøkkenet, Slagtehusgade 11
København V, 1715 Danmark

Kom med ind i Staldkøkkenet og lær hvordan man tilbereder tang, en af fremtidens mest bæredygtige råvare, under kyndig vejledning af Saito CPH. Japansk kogekunst forenes med havgrønt hvor søl, havsalat, gracilaria, lavfrugtet klørtang, vingetang, sukkertang og spaghettitang er blandt de arter vi kaster os over og inkorporere i det japanske køkken. I det japanske køkken er tang en almen råvare, og derfor en rig kilde af viden og inspiration til hvordan man kan bruge lokale arter. Vi kaster os…

Læs mere »

Lær at lave mad med dansk tang igennem det japanske køkken

5. september kl. 16:00 - 20:00
Staldkøkkenet, Slagtehusgade 11
København V, 1715 Danmark

Kom med ind i Staldkøkkenet og lær hvordan man tilbereder tang, en af fremtidens mest bæredygtige råvare, under kyndig vejledning af Saito CPH. Japansk kogekunst forenes med havgrønt hvor søl, havsalat, gracilaria, lavfrugtet klørtang, vingetang, sukkertang og spaghettitang er blandt de arter vi kaster os over og inkorporere i det japanske køkken. I det japanske køkken er tang en almen råvare, og derfor en rig kilde af viden og inspiration til hvordan man kan bruge lokale arter. Vi kaster os…

Læs mere »

Performative dining session med Georg Jagunov og Saito CPH

6. september
Reef Art Space, Korsgade 12
København N, 2200 Danmark

Gourmetoplevelse for alle sanser i kunstudstillingen, Brewing the Primodial Soup. Kunstner Georg Jagunov og kok Takashi Saito har sammen skabt denne session hvor mad og kunst er integreret i en totaloplevelse. De udstillede skulpturelle genstande bringer erindringer om urvæsener fra havet, og sammen har de arbejdet på at sløre grænsen mellem mad og kunst. På en rundvisning i udstillingen vil du blive introduceret til kunstværkerne og forskellige madingredienser. Saito er et ambitiøst og bæredygtigt køkken, som er især kendt for…

Læs mere »

Madlavningskursus: Japansk kogekunst med dansk tang

20. september
Staldkøkkenet, Slagtehusgade 11
København V, 1715 Danmark

Foto: Kim Matthiesen . Det japanske køkken byder på meget andet end sushi. Lær at imponere dine middagsgæster med spændende og simple japanske retter på madlavningskursus med Saito CPH. Du lærer blandt andet, hvordan man tilbereder tang, en af fremtidens mest bæredygtige råvare, filetering af fisk og andre japanske tilberedningsmetoder og teknikker.   Vi skal lave: Dashi – grundfonden i det japanske køkken, her på shiitake-svampe og fingertang. Kobujime – præserveringsmetode hvor fisk lægges mellem stykker af tang for at…

Læs mere »
+ Eksporter begivenheder